Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα τρεις ηθοποιοί στο cast της σειράς The Last of Us του HBO

*
Τρεις νέοι ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast της σειράς The Last of Us του HBO. Ανάμεσα σε αυτούς ο Jeffrey Pierce που στα παιχνίδια δανείζει την φωνή του στον Tommy, όμως δεν θα έχει τον ίδιο ρόλο (έχει ήδη δοθεί στον Gabriel Luna), αλλά θα υποδυθεί έναν επαναστάτη που ζει στην quarantine zone. Οι άλλες προσθήκες είναι ο Murray Bartlett στον ρόλο του Frank και ο Con O’Neill ως Bill, δύο επιζώντες της πανδημίας που εμφανίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ότι ο Pedro Pascal και η Bella Ramsey θα υποδυθούν τον Joel και την Ellie αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker την Sarah, κόρη του πρωταγωνιστή.


Η σειρά αναμένεται να καλύψει τα γεγονότα του The Last of Us της Naughty Dog που κυκλοφόρησε τι 2013 και ίσως ένα μέρος από εκείνα του sequel που λανσαρίστηκε το 2020. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η παραγωγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*